Používáním webů společnosti Look Forward s.r.o. souhlasíte s tím, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie.


Kardiológ vymenoval najnebezpečnejšie potraviny pre srdce

Madrid 25. marca 2020 (HSP/Sputnik/Foto:Pixabay) Aby bolo znížené riziko vzniku kardiovaskulárnych chorôb na minimum, je potrebné, nielen zaradiť do jedálnička potraviny, ktoré srdcu prospievajú, ale tiež odmietať nebezpečné potraviny, povedal v rozhovore pre španielske noviny La Vanguardia kardiológ Pablo Canepa...

25.03.2020 13:45
Je užitočné tiež obmedziť spotrebu smotany a masla, dodal kardiológ.

Popište důvod
Hodnocení příspěvku
Načítání dat ...
Chcete smazat komentář?
Ano
Ne
Chcete odeslat stížnost na tuto zprávu?
Ano
Ne